Агресія Росії проти України та її вплив на міжнародні відносини



Після перегляду презентації поміркуйте, чи вплинула агресія Росії проти України на міжнародні відносини? 

Від яких факторів залежить подолання конфлікту?


Ваші враження від презентації?

Поділитися

Схоже

Остання

11 comments

comments
13 квітня 2020 р. о 22:28 delete

Презентація супер:)Багато картинок ,зрозумілий текст , інформація легко сприймається.Щодо того ,чи вплинула агресія Росії проти України на міжнародні відносини?- то звісно -ТАК.Адже країнами Північної Америки і Європи було прийнято колективні захисні міри проти Росії ,також було прийнято рішення про створення Сил швидкого реагування на територіях Болгарії, Естонії, Латвії, Литви, Польщі і Румунії та головної бази і командного центру сил у Великій Британії, з метою підвищити бойову готовність країн Європи у випадку порушення суверенітету та територіальної цілісності країн-учасниць Північноатлантичного Альянсу Російською Федерацією ,тобто така агресивна поведінка Росії насторжила багато держав і викликала помітні зміни у міжнародних відносинах.На мою думку , подолання конфлікту можливе лише у випадку зміни президента РФ.

Reply
avatar
Анонім
14 квітня 2020 р. о 14:06 delete

Презентація чудова) Виклад матеріалу чіткий, лаконічний, зрозуміло скомпонований. Вдало підібраний графічний матеріал, що супроводжує текст. Якщо звертатися до питання: "Чи вплинула агресія Росії проти України на міжнародні відносини?", то я вважаю, що однозначно вплинула. Адже збройний конфлікт між Росією та Україною постав загрозою і для європейських держав, тому що наша країна виступає бар'єром між європейськими державами та агресором. Таким чином, Західна Європа постала на захист українських територій, постійно вводячи санкції проти Росії.
Однак, на мою думку, демократичних заходів замало задля стримування агресора, оскільки РФ їх ігнорує. Варто жорсткішими методами стримувати загарбницьку політику і в жодному разі не послаблювати умови, бо Росія відчує слабкість і спробує ввести свої війська ще на якусь територію. Нині влада розглядає план розведення українських військ, проте цього робити аж ніяк не треба, бо нема жодних гарантій, що Росія не почне подальше вторгнення.
Як на мене, поки не зміняться напрями політики Російської Федерації, доти буде тривати "гібридна війна". Або можливий варіант повстання населення на окупованих територіях, якщо люди усвідомлять свою помилку 2014 року. Хоча рано чи пізно зміни мають відбутися, бо президенти також не вічні.
Козир Т.

Reply
avatar
Анонім
15 квітня 2020 р. о 15:28 delete

На мою думку взята тема дуже актуальна в наш час, люди повинні розуміти та знати всю правду. Тільки так вони зрозуміють хто правий,а хто ні.

Reply
avatar
Анонім
15 квітня 2020 р. о 20:38 delete

Я вважаю,що агресія Росії вплинула на міжнародні відносини. Адже союзники Росії зараз прискіпливо ставляться до України. Тим паче, після порушення Будапештського меморандуму країни-гаранти були занепокоєні такою агресією із сторони Росії. На даний момент нас неабияк підтримує США. Сполучені Штати запевняють у своїй непохитній підтримці суверенітету та територіальної цілісності України напередодні зустрічі у Нормандському форматі. Сполучені Штати працюватимуть із союзниками та партнерами, щоб і надалі змушувати Росію виконувати взяті на себе зобов’язання та розпочати процес мирного відновлення повного суверенітету України на Донбасі.
Тільки мирним шляхом можливо подолати цей конфлікт. Бо, як мінімум, сили у військовому оснащенні не рівні, не дивлячись на підтримку інших країн. Подолання конфлікту залежить від справедливості, освіченості, толерантності та людяності між домовниками. Правильні, зважені рішення потребують великих зусиль.
Презентація буда дуже змістовною та зрозумілою. Дякую!

Reply
avatar
Анонім
16 квітня 2020 р. о 10:59 delete

Презентація дуже сподобалася:)Змістовна,достатньо тексту,доповнена чудовими картинками.Все вдало підібрано та скомпоновано.
Вибрана тема є дуже актуальною по сьогодні,адже збройний конфлікт між Росією та Україною й досі не припинився. Для більшості громадян України напад Росії став шоком. Проте російсько-українське протистояння має глибоке історичне коріння.
В наш час,війна непорівнювана з бойовими діями 2014–2015 років, але вона не зникла з порядку денного України та світу. Збройні Сили України міцно тримають рубежі, встановлені Мінськими домовленостями, й відновлюють контроль над тими територіями, які згідно домовленостей мають бути під контролем України. Міжнародна підтримка України не зменшилась, а навпаки – міцніє.
Для всіх нас найголовніше зараз-не здаватися,не покладати рук,вірити в те,що Україна переможе.А вона обов'язково переможе,адже на нашому боці правда!
Власко А.

Reply
avatar
17 квітня 2020 р. о 11:36 delete Автор видалив цей коментар.
avatar
17 квітня 2020 р. о 11:38 delete

Дівчата гарно попрацювали створили дійно чудову презентацію. Нема "води", зайвого тексту чи непотрібних картинок. Все прекрасно скомпоновано, матеріал легко сприймається і, завдяки структурованості та прийомів візуалазації, надовго запам'ятовується.

Що до впливу агресії РФ на міжнародні відносини, то він звичайно є. Перш за все це вплинуло на співробітництво РФ з міжнародними організаціями (НАТО,наприклад). Саме після анексії Криму та початку війни на Сході України НАТО призупинили зв'язки з РФ (а вони були різноплановими і плинули на економіку), а також ввели санкції. По друге, РФ також має право вето у міжнародних організаціях. Це тормозить багато важливих рішень, адже Росія їх просто блокує. Ну і також зважаючи на те, що РФ має великі плани, які доходять ледь не до відновлення СРСР, можна стверджувати, що це явно вплине на увесь світ. Не є виключенням, що зараз триває модернізована форма нової холодної війни світі.

Якщо говорити про подолання конфлікту, то воно залежить від багатьох факторів. В першу чергу, це вміння правильно вести переговори та домовлятися. Не можна здавати позиції та іти на потупки,бо це лише повільні кроки назад. Нааступним фактором є міжнародна підтримка. Як не крути, самотужки впоратися вкрай важко. Не можна не згадати важливість сильної армії та почуття єдності, бо у єдності є сила.
РФ не збирається потсупатися власними інтересами, але на нашому боці підтримка багатьох країх, і це не лише тому, що вони безкорисливо хочуть допомогти, а і тому що це інвестиція в їх же майбутнє, бо хто знає як далеко здатна зайти РФ

Reply
avatar
20 квітня 2020 р. о 21:40 delete

Дякую усім, хто взяв участь у обговоренні, за змістовний огляд презентації та аналіз проблеми.

Reply
avatar
Кристина Зайченко
21 квітня 2020 р. о 14:01 delete

Презентація дуже легка для сприйняття, все викладено чітко й зрозуміло. Багатьом вона сподобається, адже висвітлені актуальні проблеми про які потрібно знати і повторювати.
Російська агресія проти України є відвертим викликом світовій системі міжнародних відносин. Розпочавши збройну агресію проти України, Росія порушила фундаментальні норми та принципи міжнародного права, а отже агресія Росії, дійсно, вплинула на міжнародні відносини.
Як на мене, зупинити Російську агресію можна посиленням скоординованого тиску міжнародного співтовариства на Російському Федерацію. Лише цей тиск матиме реальний вплив на зміни відносин між Україною та Росією.

Reply
avatar
21 квітня 2020 р. о 17:36 delete

Презентація зрозуміла, висвітлено основні події та пояснено факти.
Щодо запитання, то, безперечно, агресія Росії проти України вплинула на міжнародні відносини, адже майже з самого початку "гібридної війни" міжнародні організації та окремі країни різко засудили такі дії, а згодом визнали агресію РФ.
Реакція НАТО виявилась у призупиненні практичної співпраці з Росією, а Парламентська асамблея Організації з безпеки та співробітництва в Європі ухвалила резолюцію про грубе порушення Гельсінських принципів Російською Федерацією. Також США та Євросоюз не визнали результатів референдуму, який було проведено в Криму 16 березня 2014 р., і запровадили санкції щодо російського бізнесу та високопосадовців, заморозили їх закордонні активи і наклали візові обмеження.
Відбулося багато зустрічей і переговорів не тільки між Україною та Росією, а й із залученням інших країн. Прикладом є переговори "нормандської четвірки" (Україна, Франція, Німеччина, Росія). На них була досягнута угода про тимчасове перемир'я - Мінський протокол. Таким чином було зроблено подальші кроки до вирішення конфлікту мирним шляхом, хоча країна-агресорка неодноразово порушувала Мінські домовленості.
Не дивно, що на агресію Росії інші держави відповіли осудом, адже не можна виключати той факт, що можливим є подальше поширення військових дій РФ на інші країни в майбутньому. Тому наразі є важливим завершення цього конфлікту, а також запобігання наступним.
Отже, через агресію проти України, Росія втратила міжнародний авторитет і довіру.

На мою думку, вирішення конфлікту залежить від твердості України у відвоюванні окупованих та захоплених територій, а також, можливо, зречення загарбницьких планів владної верхівки Росії. Взагалі, для вирішення цього конфлікту всім країнам Європи слід об'єднатися і продовжувати боротьбу.

Reply
avatar
Анонім
26 червня 2020 р. о 05:58 delete

кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені позику на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті з точки зору інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також lfdsloans@outlook.com або Напишіть номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

Reply
avatar